Mivel foglalkozunk?

Házépítéssel, felújítással és bontással foglalkozunk, valamint ehhez a területhez kapcsolódó összes munkát elvégezzük. Legyen szó kőműves hideg-meleg burkolásról, kültéri és beltéri festésről, szigetelésről, víz-gáz-fűtés szerelésről vagy kertépítésről. Mindezt több mint 30 éves tapasztalattal végezzük.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és ingyenes helyszíni felmérést készítünk.

Referenciáink Kapcsolat Szolgáltatásaink

w3layouts

w3layouts

Kik vagyunk?

A Jóni Építő Kft. egy dinamikusan fejlődő családi vállalkozás. Már a kezdetekkor fontos volt számunkra, hogy a családi értékeket a vállalkozásunk alapjaiba is beépítsük. Így vált számunkra értékké ügyfeleink bizalma, így vált számunkra céllá ügyfeleink elégedettsége.
Hiszünk abban, hogy az álmok valósággá válhatnak. Hiszünk abban, hogy mi segíthetünk munkánkkal, tanácsainkkal valóra váltani azokat. A több mint 30 év alatt rengeteg család, házaspár, és egyedülálló ember számára váltottuk valóra lakásukkal, házukkal kapcslatos álmaikat, s ezáltal igazi otthonokat teremtve.
Reméljük, egyszer Önt is elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetjük majd. Írja meg nekünk álmait, higgyen bennük, mi pedig megvalósítjuk Önnek!


Miért mi?

Mert mi hosszú távon gondolkodunk, elégedett ügyfelekkel, akik ajánlanak minket másoknak.

Mert mi hiszünk abban, hogy minden építtető, minden helyszín, minden meglévő épület egyéni elbánást igényel.

Mert munkatársaink magasan képzettek, de gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek, így magas színtű műszaki szaktanácsadást biztosítunk Önnek.

Mert az építőipar minden területén otthon vagyunk, s komplexen kezeljük ügyét.

Mert közvetlen gyártói szerződéseinknek köszönhetően az általunk forgalmazott építőanyagok esetén a legmagasabb kedvezményeket kapjuk, s adjuk.

Mert alacsony létszámmal dolgozunk, s így alacsonyak a belső költségeink.

Mert, ahogy egy kínai bölcsesség is tartja: "...a választani tudás azt jelenti, hogy tudjuk mi a legjobb."

w3layouts
Top